Зустріч студентів-міжнародників з представниками міжнародної молодіжної організації AIESEC

18 лютого 2023, 15:25

15 лютого 2023 р. відбулася зустріч студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України з представниками однієї з найбільших у світі міжнародної молодіжної організації, яка сприяє розвитку лідерство серед молоді AIESEC.

     

Учасники зустрічі мали можливість познайомитися з амбітними дівчатами, які представляють цю організацію, Маргаритою та Веронікою, вони також є студентками. Доповідачки представили цікаву, корисну інформацію щодо стажування за кордоном, волонтерської діяльності та інших заходів, які відбуваються в AIESEC. Також повідомили, що відбувається набір до їхньої команди, який триватиме до 23 лютого 2023 р., а охочі можуть вже реєструватися.

     

До зустрічі доєдналися представники різних курсів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і мали можливість поставити питання, які їх цікавили. Студентка 4-го курсу Богдана Орос, поцікавилася чи змінився процес роботи AIESEC під час повномасштабного вторгнення росії в Україні, з якими організаціями вони співпрацюють в Україні та закордоном і чи припинила свою діяльність їх організація в російській федерації. Студент 3-го курсу Денис Чиркін запитав, як часто в організації відбуваються заходи та в якому форматі вони відбуваються. Маргарита та Вероніка ґрунтовно відповіли на поставлені запитання. У свою чергу Сергій Білан, професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету, який був модератором заходу, поцікавився у представниць AIESEC чи відвідували вони закордонні заходи своєї організації та особливостями функціонування організації в Україні.

     

Присутні на зустрічі учасники зацікавилися інформацією щодо співпраці з цією міжнародною молодіжною організацією. Дякуємо представникам AIESEC за цікаву інформацію та пропозиції щодо співпраці.

 

 Юлія Гаврилюк,
студентка 3 курсу
спеціальності «Міжнародні відносини,
суспільні комунікації та регіональні студії»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook