В ННІ Лісового і садово-паркового господарства відбулося чергове засідання вченої ради

20 лютого 2023 року

 20 лютого 2023 року відбулося засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства. На засіданні ВР розглядалися кадрові питання на заміщення вакантних посад завідувачів кафедр, а також основний акцент було зосереджено на результатах зимової заліково-іспитової сесії, профорієнтаційній діяльності та вдосконаленні навчальної роботи у другому навчальному семестрі.
Відповідно до оголошеного конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр було заслухано претендента на заміщення вищевказаної вакантної посади і проведена процедура таємного голосування. Опрацювавши результати голосування, Вчена рада ННІ ЛіСПГ рекомендувала порушити на Вченій раді Університету клопотання щодо обрання на посаду завідувача кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій – Пінчука Андрія Петровича.


 

Заступник директора з навчальної та виховної роботи Галина Домашовець презентувала членам вченої ради результати зимової сесії студентів факультету. Доповіла щодо успішності студентів різних курсів, наголосила на заборгованостях по дисциплінах, профорієнтаційній діяльності та детально ознайомила з графіком освітнього процесу. Відмітила активну участь НПП у профорієнтаційних заходах та виховних процесах студентського середовища.

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва, проф. Роман Василишин акцентував увагу на оформлення кваліфікаційної магістерської роботи та необхідності її вчасного подання до екзаменаційної комісії. При цьому доповідач наголосив, що більшість випускних магістерських робіт виконано на належному рівні із дотриманням вимог та успішно захищено.

Директор ННІ ЛіСПГ, проф. Петро Лакида також звернувся до дипломних керівників кафедр з проханням більш ретельно проводити контроль оформлення випускних робіт та своєчасно подавати до захисту.

Голова студентської організації ННІ ЛіСПГ Андрій Шах доповів щодо діяльності студентської організації ННІ ЛіСПГ. Доповідачем відмічено основні напрями діяльності студентської організації впродовж звітного періоду.
Наголошено на спортивних досягненнях студентів ННІ ЛіСПГ, проведених соціальних акціях, участі у профорієнтаційній діяльності, культурно-масовій роботі. Відмітив на збільшенні кількості та культурно масових розважальних заходів. Також відзначив досягнення студентів у навчальній та науковій діяльності. Наголосив на запровадженні онлайн-заходів для культурного та інтелектуального розвитку студентів в подальшому.

Відповідальний секретар журналу Ukrainian Journal of Forest and Wood Science Володимир Блищик наголосив на необхідності залучення іноземних авторів до спільної співпраці при написанні та подачі статей у журнал.

Також було розглянуто ще ряд важливих питань, з яких навчальні та наукові праці подані до друку.

Учений секретар, Ганна Бойко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook