Профорієнтаційна робота кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

21 лютого 2023 року
    Необхідності якісної профорієнтації та пошук вмотивованого абітурієнта, з високим рівнем знань є головною задачею, окресленою керівництвом університету в умовах сьогодення. Профорієнтаційна діяльність ‒ це комплекс дій і заходів, спрямованих на допомогу молоді у виборі професії, яка відповідає їх інтересам, здібностям та потребам ринку праці. Основна мета профорієнтаційної діяльності ‒ це допомога особі зробити свідомий вибір професії, який задовольняє її потреби та забезпечує успішну кар’єру.
      У відповідності із задачами щодо профорієнтаційної роботи, кафедра транспортних технологій та засобів у АПК проводить систематичні заходи щодо залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на спеціальність 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Серед яких ‒ проведення консультації з професійного вибору, де співробітники кафедри надають інформацію про ринок праці, перспективність майбутньої професії та можливості навчання; інформаційні брошури, сайт кафедри, соціальні мережі та інше, що містять опис спеціальності та можливості працевлаштування.

       З урахуванням вимог, щодо якісної профорієнтаційної діяльності 20 лютого 2023 року кафедрою транспортних технологій та засобів у АПК було проведено зустріч із школярами 11-Б класу навчально-виховного комплексу «Ліцей «Лідер» міста Сміла Черкаської області у дистанційному форматі.
   У зустрічі із майбутніми абітурієнтами взяли участь декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко, завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Лілія Савченко та доцент Ігор Колосок.

    Декан факультету Вячеслав Братішко розкрив для школярів переваги вступу до НУБіП України та перспективи навчання за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Лілія Савченко під час бесіди із майбутніми абітурієнтами розкрила специфіку навчання за спеціальністю та перспективи працевлаштування з урахуванням позитивного досвіду, який накопичений на кафедрі.
   Під час спілкування учні отримали відповіді на ті питання, які виникали під час демонстрації презентаційних матеріалів та наданої інформації. За домовленістю із керівництвом навчального закладу «Ліцей «Лідер» міста Сміла Черкаської області заплановано наступну зустріч із випускниками 2023 року та зустрічі із учнями 10-х класів.

 

Доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Ігор Колосок  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook