Відкрита лекція доцента Насіковського Володимира Анатолійовича

20 лютого 2023, 17:00
НУБІП
       У вівторок 21 лютого 2023 року на 4 парі доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Насіковський Володимир Анатолійович онлайн провів відкриту лекцію для студентів 4 курсу спеціальності 015 «Професійна освіта» із дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» на тему: “Основи виробництва макаронних виробів”. До цього заходу, окрім студентів, долучилися викладачі кафедри на чолі із завідувачем, професором Подпрятовим Г.І., доценти кафедри рослинництва Новицька Наталія Валеріївна і Антал Тетяна Володимирівна та завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Макарчук Олександр Сергійович.
     Лекція справила приємне враження, як на студентів так і на викладачів і містила розлогий матеріал щодо історичних аспектів виникнення макаронних виробів, особливості сировини, яка використовується, технології виготовлення та оцінки якості готової продукції.
      Після завершення пари студентам надіслали спеціальні анкети для оцінки  лекції, а викладачі провели обговорення і надали свої зауваження і побажання лектору. Всі відмітили високий професійний рівень доповідача та проведеної лекції, однак відмітили, що вона перенасичена певною інформацією, яка для студентів спеціальності 015 «Професійна освіта» не є обов’язковою.
       Завершили обговорення коротким засіданням кафедри на якому обсудили поточні питання та намітили плани на найближчий час. 
  

Доцент кафедри Сергій Гунько

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook