Валерія Мацюк - Планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини

23 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Випускники шкіл серйозно задумуються над вибором свого майбутнього. Одна з них, учениця випускного класу гімназії № 179 м. Києва Валерія Мацюк планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини.

   - Валерія, чи є у вас мрія?
   - Мрія є. З самого дитинства хочу стати ветеринаром, тому віддаю підготовці більшу частину свого часу. Ще в дев’ятому класі планувала вступити до ВСП «Немішаївського фахового коледжу НУБіП України», але плани швидко змінилися через велику відстань, тому далі пішла до одинадцятого класу, вирішивши остаточно закінчити гімназію. Я хочу стати студенткою факультету ветеринарної медицини і сподіваюся, що так воно і буде. Мрію успішно закінчити факультет і здобути фах лікаря ветеринарної медицини та займатись улюбленою справою.

   - Чим вам подобається ця спеціальність і саме НУБіП України?
   – Щоб ознайомитися з цією професією більше, на початку десятого класу почала ходити до КПДЮ (Київського палацу дітей та юнацтва) на курси ветеринарної медицини, щоб мати можливість ближче ознайомитися зі своєю професією, є невеличкі знання в сфері кінології та наявний досвід праці з кіньми: займалася на конюшні. Протягом року ходила в одну з ветеринарних клінік свого міста в якості волонтера, допомагала лікарям доглядати за тваринами, спостерігала як вони проводять операції.

   - Звідки дізнались про спеціальність лікаря ветеринарної медицини?
   - Після знайомства з офіційним сайтом та розповідей багатьох знайомих я переконана, що НУБіП України - найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації, саме в цьому університеті я зможу втілити свою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.

   - Чого Ви очікуєте від навчання в університеті?
   – Я впевнена, що в університеті на мене очікують кваліфіковані викладачі, завдяки яким я стану фахівцем з ветеринарної медицини.

   Думаю, що моя мрія здійсниться і я буду навчатися на цьому факультеті.

   Бажаємо Валерії успішно скласти мультипредметний тест та стати студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Журенко О.В.
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook