За чотири дні до війни

23 лютого 2023 року

 IMG 5583     20-24 лютого Україна  вшановує подвиг учасників Революції Гідності, пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя, виборюючи право українців жити у вільній європейській, демократичній державі. За ці переконання було заплачено дуже високу ціну – понад сотню людських життів. Події тих трагічних днів стали кульмінацією Революції Гідності. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми виборюємо. 

IMG 5554     Сьогодні  викладачі та студенти нашого навчального закладу вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, активно долучившись до  загальноміських  заходів «За чотири дні до війни».

IMG 5598    Вшанування історії, пам’ятних дат – це один зі способів виховати в молоді усвідомлення, що сьогодні обов’язок кожного звіряти свої думки і вчинки, щоб не зрадити світлої пам’яті загиблих. Доки палають свічки пам’яті про них у наших серцях, доти герої не вмирають!

IMG 5566IMG 5563IMG 5528IMG 5504IMG 5651IMG 5653    Вічна пам’ять Героям, які стали небесними захисниками України! Вічна шана їхнім сім’ям і близьким.
Героям Слава!

Відділ гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook