Продовжуємо опановувати освітню складову на ОНП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

23 лютого 2023 року

 

Здобувачі освітньо-наукового ступеня доктор філософії за спеціальністю 212 ОНП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" розпочали навчання 2 семестру

В умовах воєнного стану та постійних перебоїв електропостачання на факультеті ветеринарної медицини НУБІП України здобувачі 1-го року навчання ступеня доктора філософії освітньо-наукової програми (ОНП) «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в он-лайн форматі продовжують опановувати освітню складову. 22 лютого 2023 року розпочався цикл лекцій і практичних занять з обов’язкової освітньої компоненти «Організація санітарних заходів», які проводить гарант ОНП, професор Якубчак О.М.

За постійної підтримки ректорату, деканату факультету ветеринарної медицини та координації відділу аспірантури заняття відбуваються за розкладом з використанням сучасних різноманітних форм навчання.

Здобувачі PhD є активними учасниками лекційних і, особливо, практичних занять. Не тільки задають питання викладачу, але й вступають у дискусії як з педагогом, так і між собою. 

Такий формат дає змогу поглиблювати фахові компетенції та допомагає на належному рівні спланувати наукові дослідження.

Не зважаючи на складні умови, здобувачі ОНП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" виконують умови індивідуального плану в розрізі освітньої складової.

Професор Лариса Шевченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook