Організаційна година наставника та студентів 3-го курсу 14 групи

24 лютого 2023 року

Так, 23 лютого було проведено організаційну годину зі студентами факультету ветеринарної медицини 14 групи 3 курсу. На Zoom-зустрічі були присутні більшість студентів, які приступили до навчання дистанційно у 100% складі. Наставником, доцентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Соломоном В’ячеславом Віталійовичем була запланована зустріч під час якої поспілкувались стосовно поточних справ.

У дискусії з різних питань було в котрий раз проведено моніторинг стану здоров’я студентів, на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові на 100%. Поспілкувавшись з кожним студентом було підтверджено інформацію по місцезнаходженню кожного, так більшість студентів перебуває в місті Києві та в передмісті, четверо студентів знаходяться за кордоном (троє в Німеччині і одна студентка в Чехії), всі інші на безпечній території. Наразі більшість учасників навчального процесу присутні онлайн під час занять. Проблем стосовно навчального процесу у стейкхолдерів невідмічено. Стосовно здобувачів вищої освіти, що мешкають у гуртожитку №6 їх залишилось 8.
Студенти організовано приступили до дистанційних занять і відмітили, що очне навчання краще ніж дистанційне і чекають очних занять на факультеті.

 

 

Наставник 3 курсу 14 групи
доцент кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К.Скороходька В’ячеслав СОЛОМОН
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook