Випуск магістрів факультету конструювання та дизайну машин і систем природокористування

25 грудня 2014, 11:00

Університет, навчання в ньому, поволі й невідворотно відпливають в минуле. І чим тривалішою буде відстань, тим чарівнішими й милішими серцю здаватимуться його обриси.

Та сьогодні у нас свято. Це своєрідний рубікон для юнаків і дівчат, що здобули повну вищу освіту і залишають наш університет.

25 грудня 2014 року на факультеті конструювання та дизайну машин і систем природокористування НУБіП України відбувся святковий випуск студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» у зв’язку із закінченням терміну навчання.

На свято завітали митрофорний протиієрей отець Юрій, проректор духовної академії отець Сергій, начальник військового ф-ту Єсаулов Анатолій Олексійович.

Із словами вітання перед випускниками виступили директор технічного ННІ д.т.н., проф. В.О. Дубровін, директор науково-дослідного інституту техніки і технологій д.т.н., проф. Г.А. Голуб, декан факультету конструювання та дизайну машин і систем природокористування к.т.н., доц. О.А. Марус, завідувач випускової кафедри конструювання машин д.т.н., проф. В.С. Ловейкін, професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Опальчук А.С.

Національний університет біоресурсів і природокористування України нещодавно відсвяткував своє 115-річчя. За роки існування факультету підготовлено більше 800 висококваліфікованих бакалаврів, інженерів-конструкторів і магістрів для сільськогосподарського і лісогосподарського машинобудування України. Кожен з випускників знайшов свою стежину у житті і впевнено нею крокує.

Дорогі випускники! Нехай незгасне свічка вашої любові до обраної професії завжди висвітлює і зігріває ваш шлях, допомагає рухатись вгору, і в її полум'ї згорає все негативне в вашому житті! Удачі вам!


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook