ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ КЛАПТЮК А.В.

24 лютого 2023, 10:10

 24.02.2023 р. відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Клаптюк А.В. зі студентами першого курсу третьої групи спеціальності «Захист і карантин рослин» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. На занятті були присутні декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, заступник декана Богдан Назаров, в.о. зав. кафедри Наталія Яременко, ст. викладач Анжеліна Поліщук та доцент Катерина Якушко.  

 Тема заняття: «Soil preparation. Mulch», а мета – ознайомити та ввести у власне мовлення студентів лексичні одиниці щодо підготовки ґрунту та мульчування, перевірити засвоєне у вправах, ділових іграх, діалогах, проаналізувати переваги та недоліки агротехнічних засобів та зміст тематичного відео, провести змагання на використання Present Perfect, зацікавити студентів у вивченні іноземної мови за професійним спрямуванням й розвинути логічне мислення.

 

Зазначена лінгвістична студія вчасно розпочалася та закінчилася; використані новітні технічні засоби програм Break-out rooms, Kahoot games, відеоресурси, презентація Power Point та Zoom чат-листування.

 На початку заняття слушно проведена мовна розминка-введення в англомовне середовище, обговорений вислів «Who loves a garden loves a greenhouse too», розвинуті навички виявлення власного ставлення студентів до певних положень переваг та недоліків hoophouse, greenhouse, розвинуті навички непідготовленого усного мовлення через виявлення згоди-незгоди з аргументацією та укладання власних речень, задіяно зображення для озвучення версій щодо подальшого предмету обговорення, запропоновано словник базових термінів та понять щодо підготовки ґрунту та мульчування у вигляді двосторонніх цифрових карток та пересувних блоків, студенти представили діалоги по темі заняття, викладач прокоментувала досягнення та відзначила помилки у вимові та побудові речення, представила лекцію- презентацію, відео та цифрову гру -змагання з повсякчасною активізацію зворотнього зв’язку з студентами по визначенню засвоєного та незрозумілих моментів.  

Наприкінці викладач підсумувала виконане, пояснила домашнє завдання. Формувалися навички читання, письма, аудіювання та говоріння.

Заняття проведене у психологічно сприятливій, доброзичливій атмосфері на високому рівні, відповідає науково-методичним вимогам, мета досягнута.

Вітаємо нашу молоду колегу Клаптюк Аліну Володимирівну з вдалим дебютом проведення відкритих практичних занять та зичимо талановитому викладачеві подальшого розвитку методичних талантів, успіхів та натхнення!

 

в.о. зав. кафедри Яременко Н.В.

ст. викладач Поліщук А.В.

доц. Якушко К.Г.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook