Новий семестр - нові виклики. Зустріч наставників з першокурсниками.

24 лютого 2023 року

      Впродовж минулого тижня науково-педагогічними працівниками кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного – наставниками академічних груп для студентів 1 року навчання спеціальності 204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва було проведено кураторські години.

      Доценти кафедри Дмитро Уманець, Іван Баланчук, Ігор Ільчук та Тетяна Голубєва в онлайн-форматі зустрілись з ввіреними їм групами.

 

 

      Розпочались кураторські години з питань безпеки кожного учасника. Студенти розповіли про стан власних справ, чим вони займаються поза межами навчального процесу,  стан їх здоров’я та власної безпеки.
      Далі було окреслено основні положення навчання в ІІ семестрі,розглянуто питання ліквідації академічних заборгованостей, погашення боргів за проживання в гуртожитку, питання безпеки та правила поведінки під час повітряних тривог.

      Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка освітній процес у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. для студентів денної форми навчання відбувається в змішаному форматі. І вже на початку березня студенти знову повернуться в аудиторії. Тож актуальним було приділити увагу правилам поселення до гуртожитку та  поведінки, як і у гуртожитку так і в аудиторіях, комунікації з викладачами, своєчасній здачі лабораторних та практичних робіт, як на платформі Ельорн так і в очному форматі, студентській активності та залучення до  участі у профорієнтаційній роботі.

      В кінці заходів було обговорено інші актуальні питання та побажання щодо проведення кураторських годин в майбутньому.
      На закінчення куратори побажали успіхів студентам, мирного неба над головою, днів без тривог і якнайшвидшої зустрічі в лавах рідного університету.

 

Куратор 1 курсу 3 групи Голубєва Т.А. 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook