Відбулась відкрита лекція професора кафедри Поліщука Віктора Миколайовича на тему «Перевезення худоби і птиці автомобільним транспортом»

24 лютого 2023 року
   Проведення відкритих лекцій є важливою частиною підвищення педагогічної майстерності, що дає можливість забезпечувати якісне надання освітніх послуг та дає можливість ділитися досвідом з колегами з інших кафедр чи структурних підрозділів. Відповідно до графіку проведення відкритих лекцій 14 лютого 2022 року в он-лайн форматі відбулася відкрита лекція професора кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві, д.т.н. Поліщука Віктора Миколайовича  на тему «Перевезення худоби і птиці автомобільним транспортом» з дисципліни «Гігієна та особливості транспортування тварин і продукції тваринництва» для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», скороченого терміну навчання.
   В ході лекції були розглянуті переваги перевезення сільськогосподарських тварин і птиці автомобільним транспортом, способи завантаження і вивантаження тварин в автотранспортний засіб, конструкцію сучасних транспортних засобів для автомобільного перевезення сільськогосподарських тварин: скотовозів, свиновозів, коневозів, птаховозів, а також вимоги для переобладнання бортових автомобілів для перевезення сільськогосподарських тварин. Наведена інформація супроводжувалась демонстрацією навчальних фільмів.
На лекції були присутні науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві - завідувач кафедри, професор Василь Хмельовський, доценти кафедри Олег Заболотько, Світлана Потапова.

   Лекція була обговорена на засіданні кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві 16 лютого 2022 року.
   З обговоренням виступили Василь Хмельовський, Олег Заболотько, Світлана Потапова, які відмітили, що лекція була прочитана на високому науково-методичному рівні з використанням різних прийомів активізації пізнавальної діяльності студентів. Виступаючі зазначили, що поданий матеріал є актуальним та змістовним, лекцію проведено впевнено, виважено, науково-фахово, дохідливо, аргументовано, з достатнім темпом викладення і розуміння слухачами.
   Лекційне заняття було проведено відповідно до програми навчальної дисципліни і спрямоване на набуття загальних і спеціальних компетентностей здобувачами вищої освіти.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook