Виховна робота у новому семестрі з студентами групи ТТ 2207 ст

25 лютого 2023 року
   20 лютого ц.р. студенти 1 курсу групи ТТ 2207(8) ст на запланованій згідно затвердженого графіка кураторській годині, зустрілись у дистанційному режимі з наставником групи, доцентом кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Марчишиною Євгенією Іванівною.

   Ми обговорили з студентами важливі питання навчального процесу. Розмова йшла про результати атестації попередньої сесії, готовність студентів до навчання в умовах воєнного стану. Частина студентів незабаром приїжджає у гуртожиток, тому важливо було обговорити умови проживання у важкий для всіх час і за можливості - вирішити назрілі проблеми.
   Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо графіку навчання, вимог та організації очного навчання з 6 квітня, ліквідації заборгованостей. Окремо заслухали студентів Салюту Михайла, Клочка Давида, Білошицького Артура, Дрокопчука Богдана, які мають заборгованості за попередню сесію, щодо здачі іспитів. Нагальним питанням стояло відвідування дистанційних занять.

    Кожен з присутніх розповів про своє місцезнаходження та умови проживання, можливості користування навчальним порталом та успіхами у навчанні. Куратор вкотре наголосила щодо активізації відвідування студентами онлайн – занять та виконання завдань на платформі elearn. Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.
    З коротким меседжем виступила староста групи Сокирко Анна.


   Спілкування куратора з студентами стосувалось питань відвідування занять, підготовки до занять, недопущення пропусків, відпрацювання пропущених занять з поважних причин, майбутніх екскурсій, влаштування побуту, спілкування з батьками, особистої безпеки в період повітряної тривоги тощо.
   Наприкінці зустрічі, куратор провела студентам інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах війни, наголосила на безпечній поведінці в стінах університету, у гуртожитку, під час відпочинку та переміщенні.

Євгенія Марчишина,
куратор групи ТТ-2207ст, доцент кафедри ОПБСТ 
Анна Сокирко, староста групи ТТ-2207ст 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook