Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук долучилася до дня відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

25 лютого 2023 року

25 лютого 2023 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей, до якого долучилася й кафедра міжнародних відносин і суспільних наук разом із запрошеними гостями: майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками, вчителями.

     

З вітальним словом до присутніх звернулася декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка подякувала присутнім за увагу до університетського заходу у таких надскладних сьогодні умовах нашого буття. Декан розповіла про перспективи та переваги навчання на факультеті, можливості, що відкриваються перед його випускниками. Присутні також змогли здійснити віртуальну екскурсію по факультету завдяки інформаційному відеоролику, творчо відзнятому нашими талановитими студентами.

          

          

          

          

          

          

Представник приймальної комісії Оксана Гончарук розказала про особливості цьогорічної вступної кампанії, оскільки вона, звичайно, має свої нюанси, пов’язані із повномасштабною російською агресією.

     

     

Кожен із завідувачів кафедри представив свою спеціальність, серед них і спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Завідувач кафедри доктор історичних наук, професор Олександр Шевчук окреслив переваги здобуття спеціальності міжнародника в університеті, відмітивши, що сьогодення показує затребуваність у фахівцях дипломатичного фронту. Відзначив якість теоретичної та практичної підготовки студентства, і не лише в навчальній, але й науковій та дослідницькій сферах. Гарні можливості зреалізувати свій творчий потенціал та спортивні захоплення. Очікувано, що спеціальність викликала зацікавленість, підтвердженням чого стали запитання у чаті онлайн-зустрічі.

     

     

Чекаємо майбутніх міжнародників у стінах нашого навчального закладу!
Разом до перемоги!

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook