Професор кафедри Марина Дейнега взяла участь у бінарній лекції для студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

24 лютого 2023, 21:23

На виконання розпорядження декана юридичного факультету, професора Олени Ярої щодо співробітництва між факультетами і ННІ НУБіП України, професор кафедри цивільного та господарського права Марина Дейнега взяла участь у бінарній лекції для студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». Це не перша участь М. Дейнеги у такому освітньо-науковому заході.

Лекція, що відбулася, була присвячена проблемам організації підприємництва у садово-парковому господарстві, а саме, у сфері організації та функціонування розсадництва в Україні. Мариною Дейнегою було висвітлено правові аспекти обрання організаційно-правових форм суб’єктами, що мають намір займатися розсадництвом, а також окреслено спірні земельно-правові питання в зазначеній сфері. Разом зі студентами М. Дейнегою були відпрацьовані окремі практичні ситуації і спори, студенти отримали високопрофесійні відповіді та рекомендації.

Такі зустрічі формують сучасний європейський міждисциплінарний підхід до організації освітнього процесу, найціннішим в якому є обмін інформацією та організація якісного діалогу між студентами і спікерами різного галузевого спрямування.

Щиро дякуємо організаторам заходу  за запрошення та маємо надію на подальшу плідну співпрацю! 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook