Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов перевірку на готовність до очного формату навчання

27 лютого 2023 року

  Згідно з графіком освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня поточного року студенти 1 і 4 курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури розпочинають заняття в очному форматі.
  27 лютого 2023 р. начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту Лідія Галайдюк та декан факультету, професор Юлія Коломієць перевірили готовність навчально-наукових лабораторій факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

 
  Комісія отримала вичерпну інформацію про діяльність, технічне забезпечення лабораторій, перевірили роботу лабораторного обладнання, а саме мікроскопи, бінокулярні лупи, термостати, ламінарні бокси тощо. Разом з тим, комісія перевірила на готовність робочі місця, лекційні аудиторії, комп’ютерну й мультимедійну техніку, робочі програми дисциплін, навчальні посібники, методичні розробки для проведення лабораторних занять. Особливо уважно члени комісії підійшли до питання забезпечення вимог охорони праці та правил пожежної безпеки при проведенні занять зі студентами.

 
  Лідія Галайдюк відмітила, що навчально-методичне забезпечення факультету повністю готове до навчання в очному форматі. Лабораторії облаштовані мультимедійним обладнанням, що дає можливість підключення як до дротової, так і бездротової мережі Internet. Більшість лабораторій мають сучасну матеріально-технічну базу, адже для керівництво факультету на чолі з деканом Юлією Коломієць фокусує увагу над модернізацією лабораторій, систематично проводить оновлення й вдосконалення навчально-лабораторної бази, технічних засобів навчання, комп’ютеризації та інформатизації навчального процесу. До прикладу, науково-навчальна лабораторія біотехнології та клітинної інженерії оснащена сучасними приладами європейської якості та інструментами, необхідними для підготовки магістерських робіт, проведення наукових досліджень, здобуття практичних навичок для подальшої роботи після університету.

 

  Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології з нетерпінням чекає позитивних студентів, що прагнуть навчатися, проводити дослідження та набувати практичного досвіду в лабораторіях. Адміністрація факультету висловлює подяку всім працівникам кафедр за професійну, злагоджену та якісну роботу!

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook