Билда Євгенія – мій вибір факультет ветеринарної медицини НУБіП України!!!

28 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   - Представтесь і розкажіть про себе
   - Мене звати Билда Євгенія, я учениця 11 класу Кучаківського ліцею ім. гетьмана Івана Сулими. Дуже люблю тварин та всіляко підтримую їх: чи то підгодовую покинуте кошеня чи то намагаюсь знайти йому добрі руки та нову домівку. У мене також є домашня улюблениця, ми з нею одне ціле: турботою, любов'ю та іграми, я виховала гарну кішку.

   - Що вплинуло на Ваш вибір спеціальності лікар ветеринарної медицини?
   - На вибір майбутньої професії вплинула я сама, я люблю тварин, піклуюся про них та хочу, щоб вони були здорові. Саме через це я відчуваю, що професія лікар ветеринарної медицини – моє покликання. Також у сфері ветеринарної медицини у мене є друзі та знайомі, які надихнули мене на вибір майбутньої професії (хоча вони про це і не знають), маю підтримку з боку батьків, які поважають мій вибір.
   - Чому вирішили обрати НУБіП України?
   - Хочу отримати якісне навчання та професійні навички та впевнена, що з факультету НУБіП України виходять фахівці, стають кваліфікованими лікарями ветеринарної медицини, які допомагають тваринам і консультують їх господарів. З розумінням того, що я хочу бути лікарем ветеринарної медицини почала переглядати навчальні заклади у соцмережах, де є факультети ветеринарної медицини. Звернула увагу на НУБіП. Дізналась, що НУБіП входить до 5 найкращих університетів України. На сайті ознайомилась з діяльністю факультету і вирішила, що я буду вступати в НУБіП України, а факультет ветеринарної медицини для мене є пріоритетом номер один.
   - Чим займаєтесь у вільний від навчання час? Які маєте вподобання?
   - Вільний час проводжу різноманітно: гуляю з друзями, шукаю цікаву інформацію про тварин, нещодавно зацікавилась орнітологією, граю на бандурі, співаю, допомагаю батькам. Мені подобається знаходитись у колі нових людей, які цілковито мене розуміють, з якими я можу спілкуватись на цікаві мені та дізнаватись нову інформацію, також мені подобаються гарні картини (чи то галерея, чи просто гарні картинки з інтернету), приємна музика, гарний голос. Люблю повагу до себе та інших, люблю співчуття та моральні принципи, чесність та справедливість.
   - Де хочете працювати після закінчення університету?
   - Після завершення навчання на факультеті однозначно хочу працювати у ветеринарній клініці, допомагати тваринам. Мрію про відкриття власної клініки.

Бажаємо успішно скласти мультимедійний тест і чекаємо Вас на факультеті ветеринарної медицини

Розмову провів к. вет. н., доцент кафедри
анатомії, гістології і патоморфології
тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка
Стегней Микола Михайлович
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook