Кафедра іноземної філології і перекладу: «Французька весна в Україні» розпочалася

27 лютого 2023 року

 

Федерація «Обміни Франції та України», партнер НУБіП України, запровадила цикл конференцій із важливих питань розвитку сучасного економічного європейського суспільства, щоб допомогти українській молоді інтегруватися в європейське суспільство.

 Науково-педагогічні працівники кафедри іноземної філології і перекладу разом із студентами 1-4 курсів спеціальності «Філологія», які вивчають французьку мову як другу іноземну, та 2-4 курсів спеціальності «Міжнародні відносини», які вивчають французьку мову за професійним спрямуванням, долучилися до низки заходів у рамках Французької весни в Україні, взявши участь у міжнародному вебінарі «Регіональна економіка».

  Французький економіст, директор бренду «Le Lyonnais Monts et Coteaux», доцент французького Університету Люм'єрів Ліон II (L'université Lumière-Lyon-II) запрошений лектор УАН пан Ніколя Муржон поділився своїми дослідженнями та власним досвідом у галузі регіональної економіки на прикладі Ліонського регіону, а також перспективами розвитку економіки «короткими циклами» в межах кожного регіону, що є актуальним зараз для України.

  Учасники вебінару мали можливість не тільки послухати франкомовного фахівця, а й поспілкуватись із ним під час сесії «Запитання – відповіді». Вони зазначили, що здобули неоціненний досвід міжкультурного спілкування, який готові розширювати під час наступних заходів.


Валентина Стрілець,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу,
Наталія Рудницька,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу
 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook