День відкритих дверей за участі викладачів кафедри статистики та економічного аналізу 28 лютого 2023 р.

28 лютого 2023, 14:00

28 лютого 2023 року відбувся День відкритих дверей економічного факультету. Це один із багатьох профорієнтаційних заходів, які проводяться на постійній основі факультетом у цілому і кафедрою статистики та економічного аналізу зокрема. Цьому заходу передувала активна робота викладачів кафедри у школах, ліцеях технікумах м. Києва, Київській, Рівненській та інших областях України. Підсумком стала зацікавленість дітей навчанням у нашому університеті за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та іншими програмами.

 

 

Тому абітурієнти, які були вільні від занять, прийняли участь у Дні відкритих дверей – з гімназії «Успіх» м. Києва, ЗОШ № 8 м. Києва,   гімназії № 315 м. Києва, Вишнівського академічного ліцею № 2, Вишнівського академічного ліцею «Основа», спеціалізованої школи № 8 м. Хмельницький, Броварський ліцей №7, Новосілківського академічного ліцею «Ерудит», Академії мистецтв ім. Чубинського, а також Березнівського лісотехнічного фахового коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

 

 

Маємо надію, що ознайомившись з наданою інформацією, майбутні абітурієнти зроблять правильний вибір і оберуть для отримання вищої освіти НУБіП України та освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»!

 

Зав. кафедри статистики та економічного аналізу,

 проф. Лазаришина І.Д.,

доцент Макарчук О.Г. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook