Профорієнтаційна робота з учнями Узинської загальноосвітньої школи №1

28 лютого 2023 року
  Вибір професії – це один із важливих виборів у житті, який здійснюють люди в молодому віці. Це по суті вибір долі та свого життєвого шляху. Адже від цього залежить чи будуть вони отримувати захоплення від справи, якою будуть займатись, задоволення від роботи, яку будуть виконувати. Допомогти молоді знайти щастя в улюбленій праці – означає допомогти їм знайти серед безліч доріг саме ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності та їх особливості.

   Саме тому, з метою підтримки профорієнтаційної роботи та інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо світу професій, розширення світогляду учнів, проведення превентивної роботи серед учнівської молоді з питань підвищення мотивації до правильного вибору професії, професійного самовизначення, впевненості у власному майбутньому доценти кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Білько Тамара Олександрівна та Мотрич Михайло Миколайович вирушили у подорож до Білоцерківського району Київської області. В місті Узин є чудова школа – це навчальний заклад із міцним корінням культури, традицій, духовності і водночас заклад, який відкритий до змін та впровадження нових сучасних освітніх технологій.
   Під час зустрічі учні із задоволення розповідали про професійний та чудовий колектив вчителів Узинської загальноосвітньої школи №1. На протязі 25 хвилинного виступу з презентацією, учням 11 класу максимально донесено інформацію про структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також про механіко-технологічний факультет та спеціальності «Агроінженерія» та «Транспорті технології», за якими здійснюється навчання. Учні з неприхованою зацікавленістю слухали про десятки спортивних секцій та творчі колективи, про те, в якому мальовничому місці знаходиться університет, про можливість закордонної практики а також про тих студентів, які за різними напрямами є гордістю нашого навчального закладу та гідними прикладами для наслідування і майбутньому нинішніми школярами.

   Старшокласники отримали буклети з необхідною інформацією, дізналися більше про роботу сайту та про олімпіаду для вступників НУБіП, а також про підготовчі курси, які забезпечують не тільки підготовку до ЗНО, але й допоможуть абітурієнту остаточно визначитися з вибором майбутньої професії.

Тамара Білько, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook