ЗУСТРІЧ ІЗ УЧНЯМИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ № 115 м. КИЄВА

1 березня 2023 року

           Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого факультету ветеринарної медицини НУБіП України Тупицька Ольга 17 лютого 2023 року провела профорієнтаційну роботу в спеціалізованій школі № 115 м. Києва щодо вступу в 2023 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина».

Під час свого виступу Тупицька Ольга особливий акцент зробили на перевагах навчання в НУБіП України, а також на складові в підготовці фахівців спеціальності «Ветеринарна медицина».

       Вона ознайомила учнів із структурою НУБіП України та ветеринарного факультету, умовами й правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, про умови проживання, спортивні й культурні заходи.

Окрему увагу Тупицька Ольга приділила особливостям вступної компанії 2023 року, розкрила специфіку спеціальностей, за якими навчаються на факультеті ветеринарної медицини, звернула увагу на унікальну можливість для вступників до Національного університету біоресурсів і природокористування України навчатися на підготовчих курсах. Викладач детально розповіла учням про значення курсів для поглиблення знань при складанні мультипредметного тесту, що може бути вирішальним при вступі до НУБіП України й подальшого навчання в університеті, та роль курсів у адаптації абітурієнтів до студентського життя.

     Спілкування з учнями було відвертим і цікавим, тому будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультет ветеринарної медицини.

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
факультету ветеринарної медицини НУБіП України
Тупицька Ольга

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook