Засідання комісії з розгляду тем та методики дисертаційних робіт

10 лютого 2023, 14:08

      Відповідно до наказу Ректора щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження № 17 від 10.01.2023 року на юридичному факультеті була сформована комісія для заслуховування звітів аспірантів 1 го року навчання про захист теми та методики дисертаційного дослідження.

     До складу комісії увійшли авторитетні вчені, доктори юридичних наук, професори Ладиченко Віктор Валерійович, гарант освітньо-наукової програми, Гафурова Олена Вікторівна, професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені В.З. Янчука, Гулак Олена Василівна, професор кафедри адміністративного та фінансового права, Дейнега Марина Андріївна, професор кафедри цивільного та господарського права.

     Засідання комісії відбулось 10 лютого 2023 року о 10-00 за участі наукових керівників та аспірантів та відповідно до затвердженого наказом № 17 від 10.01.2023 року алгоритму. Було заслуховано 25 аспірантів першого року навчання та їх наукові керівники. Аспіранти представили тематику та методику досліджень у вигляді презентацій.

     Комісія уважно розглянула подані матеріали, до окремих тем були висловлені пропозиції щодо уточнення їх предмету та об`єкту дослідження, по двох темах аспірантам було надано пропозиції щодо врахування місії Університету в їх наукових досліженнях.

   Загальне зауваження комісії стосувалось також врахування наукового доробку представників юридичної науки факультету при написанні дисертаційних досліджень

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook