Гостьова лекція для членів гуртка про зелені стратегії у Європейському Союзі

28 лютого 2023 року
НУБіП України

    27 лютого 2023 року відбувся захід за участю начальника відділу міжнародної роботи БУ "МТЦ з аквакультури" к. б. н. Герасимчука Володимира Володимировича. Тема заходу " Зелені стратегії у Європейському Союзі". 

    Під час заходу ми слухали про способи взаємодії з громадкістю. Велику кількість часу приділяли інформації, пов'язаній з аграрним сектором , а саме фермерським господарствам (переважно по вирощуванню зернових та бобових культур), так як вони використовуючи різні добрива, селітру, пестициди, забруднюють (лиш деякі) навколишнє середовище, із-за цієї проблеми ми більш детально розглянули методи запобігнення цьому, щоб надалі використовувати ці ресурси для кращої врожайності, але щоб не було загроз середовищу. Стабільну версію було перевірено 31 січня 2021. Європейський зелений курс (англ. The European Green Deal») — це набір політичних ініціатив, висунутих Європейською Комісією з загальною метою зробити Європейський континент кліматично нейтральним до 2050 року.

      Конференція була дуже інформативна, і дала змогу замислитись студентам на рахунок забруднення навколишнього середовища, розглянути способи запобігання можливих трагічних моментів.
      Ми щиро дякуємо Герасимчуку Володимиру за те, що знайшов вільний час, і провів нам дивовижну лекцію.

Владислава Скороход, староста гуртка 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook