Відкрита лекція старшого викладача кафедри соціальної роботи та реабілітації Власенко Каріни Олександрівни на тему «Особливості соціальної допомоги та підтримки населення у XIV-XVIII ст. на українських землях»

1 березня 2023, 17:18
28 лютого 2023 року відбулась відкрита лекція старшого викладача кафедри соціальної роботи та реабілітації Власенко Каріни Олександрівни на тему «Особливості соціальної допомоги та підтримки населення у XIV-XVIII ст. на українських землях» з навчальної дисципліни «Історія соціальної роботи та соціального виховання» для студентів першого курсу спеціальності «Соціальна робота».
Лекційне заняття проходило в онлайн-форматі, але це не вплинуло на інтенсивність обговорення та зацікавленість студентами навчального матеріалу.Для висвітлення нового матеріалу використовувалися технічні засоби навчання, засоби унаочнення для кращого сприйняття теоретичного матеріалу.
Студенти відмітили актуальність та логічну послідовність викладання навчального матеріалу, адже продовжували розглядати історію соціальної роботи, історію створення і формування основних ідей, підходів, принципів, технологій і методів соціальної роботи.
Під час лекційного заняття студенти ознайомились з розвитком монастирської системи допомоги та підтримки нужденних у ХІV ст. - ХVІ ст., формуванням державної системи захисту, традиціями соціальної підтримки братств, соціальним захистом за часів козаччини, виникненням приватної благодійності. 
Під час обговорення лекційного матеріалу викладачка постійно активізував роботу студентів, набуті ними знання на попередніх заняттях з курсу, стимулюючи їх до логічних міркувань та аналізу нового матеріалу. Загалом заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії.
 
старший викладач кафедри
соціальної роботи та реабілітації
Федченко Каріна Олегівна
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook