Дай людині рибу, але нагодуєш її тільки раз. Навчи людину про особливості життя риби, а тим паче ловити рибу, і вона буде годувати себе рибою протягом всього життя

1 березня 2023 року

     З метою підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА від 24.01.2023 р. № 41 (https://nubip.edu.ua/node/121551) в умовах провідного факультету тваринництва і водних біоресурсів триває практика проведення відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2022/2023 навчального року, згідно графіку (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u142/grafik_lekciy_vesna_2023.pdf).
       Так, доцент кафедри біології тварин Іван Митяй 24 лютого 2023 року провів відкрите лекційне заняття для здобувачів вищої освіти спеціальності 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» ОС «Бакалавр» першого курсу за темою «Загальна характеристика надкласу Риби – Pisces».

 

    Лекція відбулася у дистанційному режимі за використанням хмарного додатку Cisco Webex Meetings. Лекція прочитана державною мовою на високому методичному та професійному рівні за використання супровідного влучно підібраного різноманітного презентаційного матеріалу. Під час заняття розглянуто наступні питання: місце риб серед хордових тварин; особливості зовнішньої та внутрішньої будови риб; життєві форми, еволюція та класифікація риб.

 

       Варто відзначити, що лекторові вдалося залучити всі необхідні технічні й фахові засоби навчання, внаслідок чого у студентів виникало ряд слушних запитань стосовно теми, що свідчить про високу їх зацікавленість. До того ж постійний зворотній зв’язок лектора із стрім-аудиторією давався у знаки стосовно якісного вивчення обраної тематики.

 

 

   За процедурою, після лекції, присутні науково-педагогічні працівники кафедри біології тварин одностайно відзначили високий рівень проведення лекційного заняття і надали схвальні відгуки.

Тож, тримаємо навчальний стрій! Віримо в Україну! Слава ЗСУ!!!

Анна Лихач
професор кафедри біології тварин
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook