В ННІ неперервної освіти і туризму відбулась перевірка готовності до початку очного навчання

1 березня 2023 року

     Відповідно до графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року, затвердженого наказом ректора № 897 від 22.11.2022 р., з 6 березня 2023 року в очному форматі розпочнуть навчання бакалаври ННІ неперервної освіти і туризму 1 та 4 курсів ОПП «Туризм», «Готельно-ресторанний бізнес», «Публічне управління та адміністрування» й магістри ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» та «Управління інноваційною діяльністю».

  Комісією у складі начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Юлії Сливи, провідного фахівця цього відділу Юлії Кандиби, директора ННІ Івана Гриценка і його заступників з навчальної та виховної роботи здійснено огляд навчальних аудиторій та лабораторій щодо готовності до використання в освітньому процесі здобувачами денної форми навчання.

  Усі навчальні аудиторії ННІ для проведення лекційних занять забезпечені мультимедійним обладнанням, для проведення практичних і лабораторних занять – комп’ютерною технікою з відповідним програмним забезпеченням.

  З особливою увагою члени комісії оглянули оснащені найсучаснішим професійним обладнанням навчально-науково-виробничі лабораторії з технології продукції ресторанного господарства та лабораторії з організації обслуговування у ресторанному господарстві, де майбутні фахівці з готельно-ресторанного бізнесу інтенсивно опановуватимуть секрети вишуканого кулінарного мистецтва, використання техніки й ефективних технологій в ресторанній індустрії.

  Комісія мала можливість оглянути спеціалізовану навчальну лабораторію, у якій бакалаври з публічного управління та адміністрування будуть використовувати ліцензійне програмне забезпечення: систему електронного документообігу «АСКОД», систему керування базами даних Оrасle Database ХЕ та систему електронного документообігу «Megapolis.DocNet».

  Увага членів комісії була зосереджена також на наявності у всіх аудиторіях ННІ алгоритмів та вказівників щодо порядку дій при сигналі «Повітряна тривога», інструкцій щодо забезпечення санітарно-епідеміологічних вимог під час пандемії коронавірусу, спеціальних журналів з інструктажу по забезпеченню вимог з охорони праці та правил пожежної безпеки.

  Загалом, комісія підтвердила готовність усіх навчальних аудиторій та лабораторій, кафедр та дирекції ННІ неперервної освіти до початку навчання здобувачами вищої освіти в очному форматі.

Тереза МИКИЦЕЙ,
заступник директора
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook