Першокурсниця Ірина Медведюк провела профорієнтаційний захід у Троянівському ліцеї на Волині

1 березня 2023 року

Студенти п’ятої групи першого курсу спеціальності «Менеджмент» продовжують проводити профорієнтаційні заходи у своїх рідних школах у різних регіонах України. Студентка Ірина Медведюк – уродженка мальовничого села Троянівка, Камінь-Коширського району, що на Волині. До речі, Волинь є одним з найдавніших регіонів України, а перша згадка про дану місцевість відноситься ще до ХІ століття (у 1077 році вперше з’являється назва «Волинь» або «Велинь» у літописах). Ірина Медведюк у минулому році закінчила Троянівський ліцей, а потім прийняла рішення навчатися в англомовній групі на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України, опановуючи фах управлінця.

Прийшовши у свою рідну школу, студентка поділилася своїми враженнями від навчання. Ірина спитала дозволу в адміністрації ліцею скористатися інтерактивною дошкою та, продемонструвавши завчасно підготовлені слайди, розповіла про наш факультет, про навчання, про пари, про позааудиторну роботу, про наявність можливостей додатково займатися спортом у вільний час. Також Ірина повідомила всіх присутніх про функціонування в університеті потужної військової кафедри та можливості отримати звання «молодший лейтенант» під час навчання.

Ірина запросила одинадцятикласників до відвідування онлайн курсів з підготовки до здачі національного мультипредметного тесту, які функціонують в університеті. На разі питання вступу гостро стоїть перед випускниками шкіл. Ірина розповіла про свій минулорічний досвід вступу на факультет аграрного менеджменту та завірила вступників, що все буде добре у всіх, хто навчається.

Особливу увагу у своїй розповіді про навчання Ірина зосередила на можливості навчатися в групі з англійською мовою викладання дисциплін. Іра завірила своїх друзів, що навчатися в таких групах цікаво та корисно, тому що дійсно підтримується та зростає рівень знання іноземної мови. Якщо ж щось студенти не розуміють, то викладачі охоче перекладають матеріал та консультують з приводу усіх питань.

Дякуємо Ірині Медведюк за успішно проведений профорієнтаційний захід в Троянівському ліцеї на Волині!
Закликаємо всіх студентів долучитися до таких заходів на факультеті аграрного менеджменту!

Катерина АЛЕКСЕЄВА,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту,

наставник 5 групи 1 курсу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook