ОРГАНІЗАЦІЙНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 11 ГРУПИ 1 КУРСУ

2 березня 2023 року

Зустрілися он-лайн на черговій організаційній годині. Студенти 11 групи 1 курсу, 212 спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» у повному складі – 11 чоловік, приєдналися до Zoom-зустрічі.

Обговорили поточні питання щодо навчання, зокрема – відвідування студентами групи лекційних і лабораторних занять. Староста групи Лихошва Є. довела, що одногрупники 100-відсотково присутні на заняттях.

Утім, деколи, впродовж пари можливий недостатній інтернет-зв’язок. Але, студенти стараються завжди бути присутніми на парі, включають відеокамери, виконують завдання на лабораторних заняттях, відповідають на запитання викладачів.
Також обговорили можливість студентами групи проведення профорієнтаційної роботи серед своїх друзів, знайомих, які ще навчаються у загальноосвітніх школах і коледжах. Для цього студентам надана вся необхідна інформація про факультет і Університет, відповіді електронні посилання на сайти.

Наразі студенти групи успішно навчаються, прагнуть мати додаткові бали до рейтингу. Тому, ще раз обговорили їх плани щодо участі у різних заходах.
З 6 березня розпочнеться очна форма навчання. Всі студенти групи виказали своє задоволення з цього приводу. Налаштовані – оптимістично, готуються до оволодіння практичними навичками з відповідних дисциплін.
Наприкінці зустрічі побажали один одному міцного здоров’я, натхнення, мирного неба над головою.
Працюємо задля майбутнього процвітання нашої країни!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

професор Ткачук С.А.
наставник 11 групи 1 курсу
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook