ГУРТОЖИТОК №6 НУБіП УКРАЇНИ ГОТОВИЙ ДО ЗУСТРІЧІ СТУДЕНТІВ

3 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини щомісяця відвідує гуртожиток №6, проводить огляд кімнат, оцінює їх санітарний стан і стан місць загального користування.

   Так, 2 березня 2023 року комісія, на чолі з деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським, заступником декана Тарасом Савчуком, вихователями гуртожитку Юрієм Масаловичем і Романом Бокотьком провела перевірку готовності гуртожитку № 6 до приїзду здобувачів вищої освіти на очне навчання.

 

   У першу чергу комісія звернула увагу на готовність укритя та ізоляторів гуртожитку на випадок їх застосування, наявність миючих та дезінфікуючих розчинів і стан місць загального користування.

   Комісія відзначила що кімнати, в яких на даний час проживають студенти факультету, мають належний санітарний стан.

 

 

   Також декан відвідав кімнати, що готуються нині для студентів нового набору. Частина з них вже готова прийняти своїх мешканців, а в деяких триває ремонт. У гуртожитку не припиняються роботи щодо покращення умов проживання студентів.

 

 

   Завдяки зусиллям ректорату, деканату факультету ветеринарної медицини, дирекції студентського містечка та, особливо, адміністрації гуртожитку і ремонтній бригаді НУБіП України, постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів, за що їм щира вдячність.

   Отож, гуртожиток готовий зустріти своїх мешканців. Більшість студентів уже прибули на очне навчання та розмістилися у своїх кімнатах. Чекаємо всіх інших студентів і бажаємо їм бути здоровими та щасливими!!!

Слава Україні!

Заступник декана ФВМ, Тарас Савчук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook