Перестало битися серце завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації Наталії Миколаївни Костриці

3 березня 2023 року
НУБіП України
Непоправна втрата для кафедральної родини – 03 березня перестало битися серце Наталії Миколаївни Костриці. 
 
 
Наталія Миколаївна присвятила університету 27 років, вплітаючи в канву університетського життя свій талант, енергію, досвід.  
Маючи божу іскру, обрала педагогічну стезю. Справжня патріотка, поціновувачка рідної мови, наукову діяльність спрямувала на розвиток методики викладання української мови у вишах України. Доктор педагогічних наук, професор, зробила вагомий внесок у лінгвокультурологію, етнолінгвістику, була знаною і шанованою у наукових колах.
Проте ніколи не зупинялася на досягнутому, була відкритою до нових починань. Наталія Миколаївна стояла  у витоків спеціальності «Журналістика» в нашому університеті. Маючи хист керівника, 2018 року очолила кафедру журналістики та мовної комунікації. 
Лідерські якості, знання, рішучість Наталії Миколаївни стали  запорукою спільних досягнень – спеціальність швидко набрала популярність серед абітурієнтів, а унікальна освітньо-професійна програма з журналістики, гарантом якої була Наталія Миколаївна, органічно вписалася в академічну культуру університету і 2021 року успішно пройшла акредитацію.
Була зразком сучасної жінки, яка вміє тримати три кути хати вдома і чотири кути – на роботі, якими б гострими вони не були.
Але справжнім талантом Наталії  Миколаївни було вміння спілкуватися – вислухати і почути, порадити і допомогти.
Світла пам’ять нашій колезі, наставниці, доброзичливій і чуйній людині.
 
Висловлюємо співчуття родині і близьким.

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook