Зустріч з випускниками ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В. Порика Білоцерківського НАУ»

2 березня 2023 року
платформа Zoom

      Доценти кафедри земельного кадастру Бавровська Наталія і Тихенко Ольга провели зустріч із випускниками ВСП «Бобринецького аграрного фахового коледжу ім. В. Порика Білоцерківського НАУ» і запросили студентів на навчання на факультеті землевпорядкування. За організацію зустрічі особлива подяка завідувачу відділення  «Землевпорядкування» Прокопенко Ірині Павлівні.

Наталія Бавровська ознайомила майбутніх вступників із перевагами навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України, наголосивши на важливій практичній складовій та тісній співпраці із стейкхолдедами. Зокрема підкреслила  на тих навичках і вміннях (а це вміння використовувати найсучасніше геодезичне обладнання і програмне забезпечення, кадастрове забезпечення формування земельних ділянок), якими володіють наші випускники.

Тихенко Ольга розповіла учням про важливість участі в олімпіаді НУБіП України, зупинилась  на попередніх  умовах вступу для випускників коледжів на  спеціальність193 «Геодезія та землеустрій».  Ольга Тихенко розповіла про зручне місце розташування навчального корпусу №6 та гуртожитку № 4 у мальовничому Голосіївському районі. Майбутні випускники дізналися про наявну матеріально-технічну базу та успіхи і досягнення наших студентів та випускників.

Під час профорієнтаційної бесіди майбутні випускники коледжу цікавились особливостями навчання на факультеті землевпорядкування, умовами та вартістю проживання в гуртожитку.  Ірина Прокопенко відмітила, що Голова Ради роботодавців факультету Анатолій Полтавець був випускником першого випуску саме даного коледжу.

Загалом, більшість майбутніх випускників зацікавилися здобуттям спеціальності у НУБіП України та виявили бажання завітати до нашого університету. 

Наталія МЕДИНСЬКА, в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook