Відкрита лекція доцента кафедри економіки Гуцул Т.А.

3 березня 2023 року

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2022-2023 навчального року економічного факультету 2 березня 2023 року доцент кафедри економіки Тетяна Анатоліївна Гуцул провела відкриту лекцію студентам спеціальності 201 «Агрономія» з дисципліни «Економіка і підприємництво» на тему «Персонал підприємства, продуктивність праці та її оплата» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» 3 та 2ст курсу. 

Окрім студентів на занятті у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom були присутні доктор економічних наук, доцент кафедри економіки Мірзоєва Т.В., гарант ОП «Економіка підприємства», доцент кафедри економіки Степасюк Л.М. та інші викладачі кафедри. Відвідала відкриту лекцію відповідальна особа за проведення відкритих лекцій на економічному факультеті, в. о. завідувача кафедри банківської справи та страхування к.е.н. Костюк В.А.
 
 
 
У межах лекції лектор ґрунтовно представила основні питання, що стосувалися теми. Зокрема, в доступній формі для студентів була донесена сутність категорій «трудові ресурси», «робоча сила», «людський капітал», «персонал підприємства». Детально охарактеризовані основні класифікації та методики оцінки використання персоналу підприємства, обчислення продуктивності праці, розкрита сутність, види, функції та системи заробітної плати.
 
 
 
У процесі викладення лекційного матеріалу були застосовані різноманітні прийоми, такі як розповідь, характеристики, пояснення, коментування, практичні приклади з огляду на сурасні реалії та актуальні зміни в сфері соціально-трудових відносин, що дозволило зберегти увагу слухачів протягом всього лекційного заняття. Окрім того, лектор під час проведення лекції перебувала у постійному контакті з аудиторією, відповідаючи на питання студентів.
 
 
 
 
 
 
У цілому лекція Тетяни Анатоліївни проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала схвальні відгуки колег і студентів.
 
К.е.н., доцент кафедри економіки
Балан О.Д.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook