Кураторська година перед початком очного навчання у магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

1 березня 2023 року

1 березня відбулася кураторська година для магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яку провели наставники освітньо-професійної програми - кандидат економічних наук, доцент Лобунець Т.В. та освітньо-наукової програми - кандидат економічних наук, доцент Власенко Т.О. Темою зустрічі було обговорення графіку освітнього процесу, згідно якого магістри першого року навчання приступають до очного навчання з 6 по 31 березня.

Наставники поцікавилися про стан поточних справ у групах та обговорили актуальні проблеми, що виникали протягом першого місяця навчання. Нагадали про необхідність здійснення чергового платежу за навчання студентам, які проводять оплату частина, відповідального відношення до відвідування занять та дотримання правил проживання у гуртожитку.

Одним із важливих питань обговорення було і проходження студентами після 2-ї сесії виробничої практики. До дискусії долучилася керівник практики, к.держ.упр., доцент кафедри Дергач Анна Вадимівна, яка ознайомила нас із вимогами до вибору підприємств і юридичного оформлення проходження практики.

На завершення зустрічі Тетяна Валеріївна і Тетяна Олексіївна нагадали про необхідність дотримання протиепідемічних заходів та правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, а також проінформували магістрів про місцезнаходження укриття у 10 корпусі НУБіП України та алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога».

 

Євгеній ЯЦЮТА, староста групи ОПП
Сергій ДОДАЧКО, староста групи ОНП
магістри 1-го р.н. УІДтаМП

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook