Організація виробничих практик на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

3 березня 2023 року

Згідно графіку освітнього процесу, студенти 3 курсу бакалаврату, а також магістри 1 року навчання освітньо-професійної та освітньо-наукової програм «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» після 2 сесії проходять практичне навчання на підприємствах. Саме питання організації цього процесу і стало темою зустрічей керівника практики від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр., доцента кафедри Дергач Анни Вадимівни зі студентами. На зустрічах були присутні і куратори груп, д.е.н., професор Дєліні М.М. та к.е.н., доценти Власенко Т.О. і Лобунець Т.В.

 

В ході спілкування Анна Вадимівна ознайомила присутніх із орієнтовною датою початку виробничих практик, їх тривалістю, наголошуючи на особливостях проходження для бакалаврів і магістрів окремо. Також керівник практики зупинилась на питанні юридичного оформлення проходження практики, дедлайнах, важливості правильного вибору підприємств та відповіла на всі запитання студентів.

По закінченню зустрічі всім були розіслані інформаційні листи щодо вимог до оформлення документів для проходження практики із розписаними термінами виконання та зразками заповнення.

Тетяна ВЛАСЕНКО,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook