Щотижневі зустрічі куратора з випускною групою

4 березня 2023 року
   Зустрічі студентів з куратором набувають особливого значення в останньому семетрі навчання в бакалавраті, оскільки цей період виявляється самим напруженим і відповідальним. Тут треба засвоїти планові дисципліни, підготувати випускну роботу, ліквідувати деякі заборгованості та ще підготуватись до вступу в магістратуру. Але і не такі ще труднощі вирішуються студентами-механіками.
   Так, з початку навчального семестру студентами групи АІ-1901 та куратором доцентом Ребенком В.І. згідно розпоряджень декана та навчального розкладу вирішено щотижнево проводити зустрічі (кураторські години), обговорювати актуальні питання та потреби і знаходити рішення для їх реалізації.

   На останніх зустрічах піднімались питання навчальної активності, стану зоров’я студентів, ліквідації заборгованостей, профорієнтаційної діяльності, підготовки випуских бакалаврських робіт та майбутнього вступу в магістратуру. Студенти висловлювали свої думки і рішення щодо проблемних питань, а також можливі альтернативні варіанти. Особливу роль в згуртуванні і ефективній роботі студентської групи грає староста Криворучко Віталій, який виконує багато організаторської та контролюючої роботи, за що йому велика шана і подяка.

   Такі зустрічі дозволяють оперативно вирішувати нагальні питання і не допускати критичних ситуацій. Механіки вміють і можуть навчатись і працювати ефективно.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook