Профорієнтаційна робота: КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 Вінницької міської ради».

4 березня 2023 року
НУБіП України

Відбулась зустріч представників кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів з учнями та викладачами КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 Вінницької міської ради».

 

Завідувач кафедри, професор Євген Калінін, доцент Іван Колєснік та завідувач лабораторіями Станіслав Костюк проінформували майбутніх абітурієнтів про переваги навчання, побуту та дозвілля в нашому Університеті, зокрема на механіко-технологічному факультеті. Відмітили нову спеціальность 274 «Автомобільний транспорт», яка цього року починає свою роботу на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів та запросили на весняний день відкритих дверей, який відбудеться на кафедрі очно 27 та 29 квітня.

 

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, викликала зацікавленість учнів. Представники кафедри роздали інформаційні матеріали про факультет та кафедру, побажали майбутнім абітурієнтам вдало закінчити навчання в школі та успішної вступної кампанії до університету.

Наша кафедра дуже вдячна адміністрації КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 Вінницької міської ради» за гостинність.

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook