ПРОВЕДЕНО ВИХОВНУ ГОДИНУ В 11 ГРУПІ 3 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

6 березня 2023, 7:00

        Майже місяць спливає з того часу як розпочався другий семестр. Всі студенти активно долучилися до навчального процесу. Було проведено виховну годину зі студентами 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини. Під час дружньої зустрічі було обговорено питання відвідування занять у дистанційному форматі, місцезнаходження студентів, заповнення гугл-форми персонального військового обліку хлопцями.

Всі студенти групи переважно мешкають в Києві та Київській області, одна студентка знаходиться вдома в Черкаській області, одна студентка перебуває за кордоном (Польща), але планує повернутись, в гуртожитку на даний час ніхто з групи не проживає.
Студенти, що навчаються за контактною формою оплатили навчання за другий семестр. Вся група активно відвідує заняття і тримає зв’язок із своїм наставником. Було також обговорено питання щодо залучення потенційних абітурієнтів на факультет ветеринарної медицини. Були розглянуті й інші поточні питання, що виникли у студентів і на які куратор дав вичерпні відповіді та надав деякі консультативні і настановчі пояснення.
 
         Ігор Калінін,

наставник 11 групи 3 курсу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook