Зустрічі наставника зі студентами важлива складова освітнього процесу

5 березня 2023 року
      Відповідно до графіку освітнього процесу з 6 березня починається навчання в офлайн форматі для здобувачів освіти 1 та 4 курсів, а також магістри 1 року навчання.
      3 березня 2023 року відбулася зустріч зі студентами наставника англомовної академічної групи 4 курсу спеціальності 075 Маркетинг доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Лариси Карпенко.

      Ключовим питанням зустрічі було обговорення навчання в офлайн форматі з 6 по 31 березня 2023 року.
      Другий семестр 2022-2023 навчального року для студентів 4 курсу є надзвичайно важливим, адже попереду підсумкова атестація, отримання дипломів та вступ до магістратури, саме тому наразі необхідно докласти максимум зусиль для успішного завершення навчання.
      Наставник зосередила увагу на протиепідемічних заходів, а саме, перебування в корпусах університету й аудиторіях відбувається тільки за умови одягненої захисної маски/респіратора та вимозі розміщуватися в аудиторії за партами і столами в «шаховому порядку» з дотриманням фізичної дистанції щонайменше 1,5‒2 м. Згадали також і про правила поведінки в умовах воєнного стану в Україні та алгоритмі дій при сигналі «Повітряна тривога».

       Під час зустрічі обговорили інші питання організації освітнього процесу.
 
Бажаємо всім студентам успішного продовження семестру. Навчаємось, вперед до Перемоги!
 
Владислав Саковець,
староста академічної групи 4 курсу
спеціальності «Маркетинг»

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook