Не професія обирає людину, людина-професію

6 березня 2023 року
В межах профорієнтаційної діяльності старшим викладачем кафедри соціальної роботи та реабілітації НУБіП України Бондаренко Наталією Олександрівною разом з першокурсницею спеціальності «Соціальна робота» Руденко Валентиною, було організовано зустріч з учнями 11 класів Петропавлівсько-Борщагівської загальноосвітньої школи Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області.
 
Метою візиту було не лише розповісти про професію соціального працівника, особливості підготовки високо кваліфікованих фахівців в НУБіП але і ще на практиці розібрати методи та форми самоаналізу особистісної схильності до професійного спрямування.
   
Тренінгова форма роботи сприяла налагодженню позитивної атмосфери і спонукала до активної співпраці у вирішенні поставлених завдань. З майбутніми випускниками школи було виконано комплекс вправ «Творення вдалого майбутнього», завдяки яким вдалося показати, що в житті кожного повинні бути цілі. Учасників спонукали замислитися над своїми мріями, над тим, чого вони прагнуть отримати від життя.
 
А для досягнення своїх цілей було проаналізовано: що потрібно знати, що потрібно вміти і які кроки необхідно робити. Зупинилися також на розібранні таких понять як здібності і якості, і який вони мають вплив на вибір професії-майбутнього.
     
Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Наталія БОНДАРЕНКО
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook