Розпочалося он-лайн стажування науковців НУБІП

7 березня 2023 року

6 березня 2023р. кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного у повному складі розпочала он-лайн стажування за напрямом «Використання концентрованих кормових добавок у живленні тварин» яке проводять спеціалісти компанії MG2MIX Франція м. Шатобур.

Знайомство з компанією провів керуючий директор Vincent Gerfault. Присутніх було ознайомлено з історією компанії, її структурою та сферами діяльності.

Компанія була створена в 1989р. двома спеціалістами з годівлі тварин і хоча компанія відносно молода на даний момент штат працівників налічує 54 особи, з них 28 осіб науковці. В компаніє функціонує 8 зоотехнічних дослідних господарств де проводяться дослідження на різних видах тварин, ведеться співпраця з університетами, інженерними школами, науковими установами Франції.

Наразі компанія ввела в експлуатацію другу чергу заводу, що значно збільшило її виробничі потужності. Виробляє компанія близько 36 000 т преміксів на рік і більшу частину з них реалізує на зовнішні ринки. Представлена компанія 55 країнах світу.

 

 

         Дотримуючись міжнародних стандартів якості виробничі процеси на заводі максимально автоматизовані, і навіть процес фасування та складування продукції відбувається на автоматичних лініях.

           

Компанія MG2MIX на постійній основі проводить навчання французьких та іноземних студентів на своєму підприємстві та дослідних господарствах, а проведення он-лайн стажування для них є новим видом діяльності, але  зважаючи на ситуацію в нашій країні  вони погодилася на такий формат навчання для українських науковців.

Вже за результатами першого дня занять можна сказати, що стажування буде цікавим на продуктивним для науковців НУБіП України і ми зможемо дізнатися багато нового, що сподіваємось буде з користю використано для розвитку тваринництва та повоєнної відбудови країни.

В кінці доповіді завідувач кафедри професор Сичов М.Ю. подякував доповідачеві за змістовний та цікавий екскурс в компанію та побажав всім успішного стажування.

Доцент кафедри Баланчук І.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook