Вдалий старт очного навчання на кафедрі фінансів

7 березня 2023 року
     В другий тиждень березня розпочалося очне навчання для студентів економічного факультету. Коридори 10 корпусу заповнилися гомоном і сміхом. Студенти радісно вітають викладачів та обіймаються з одногрупниками. Очне навчання набирає обертів, відновлюється комунікація – теплі розмови з друзями під час перерв.
    Лекційний день для студентів 4 та 2 Ст курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» розпочався лекцією доцент кафедри фінансів Юлії Біляк на тему: «Облік платників податків» з дисципліни «Податковий контроль». Разом з студентами вивчали особливості облікового етапу податкового контролю, порядок здійснення реєстрації платників податків та обговорили внесення змін до облікових даних платників податків.
 
     Наступною стартувала лекція «Валюта, валютний курс і валютні операції», що вивчається в рамках дисципліни «Міжнародні фінанси», на якій студенти обговорювали валютне законодавство та його принципи, гарантії свободи здійснення валютних операцій та заходи захисту валютних операцій.
   
    7 березня на 1 парі доцент кафедри фінансів Зоя Тітенко  для студентів 4 курсу 5 групи спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» прочитала лекцію з дисципліни «Tax system». На початку пари із студентами були обговорені питання, що вивчалися під час онлайн навчання, щоб закцентувати увагу на важливих законодавчих змінах та логічно продовжити вивчення даної дисципліни. Варто відмітити активну участь студентів у дискусіях та обговореннях.

      Адміністрація університету та економічного факультету створили всі умови для задля безпеки і студентів і викладачів.
 
Юлія Біляк,
доцент кафедри фінансів

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook