Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження продовжують весняний семестр в аудиторіях

7 березня 2023 року

    Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. № 897, понад 400 студентів з 25 академічних груп ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з 06 березня 2023 року приступили до очних занять.
    Дистанційно продовжують навчання тільки студенти ОС «Бакалавр» 2-го та 3-го курсів.
   В умовах воєнного стану та пандемії COVID-19 розклад занять сформований з урахуванням безпекової складової і передбачає проведення потокових лекцій, лабораторних та практичних занять в спеціалізованих лабораторіях інституту. Також розкладом передбачені додаткові консультативні заняття з дисциплін у суботні дні.

    Чергування допоміжного персоналу на кафедрах разом зі службами комендантів забезпечують дотримання карантинних вимог, виконанням правил поведінки під час сигналів повітряної тривоги.

      Представники дирекції інституту забезпечують постійний моніторинг відвідування занять разом з наставниками академічних груп.
Перші дні на заняттях були присутні понад 75% студентів. Найвища відвідуваність була в групах ЕЕЕ-22001б (староста Мірошник Євгеній), АКІТ-22001б (староста Панян Артур), ЕЕЕ-22001бСТ (староста Феньо Олександр), ТЕ-19001б (Ткаченко Владислав).
Викладачі і студенти налаштовані максимально ефективно використати очний період навчання для поглибленого опанування матеріалом під час практичних і лабораторних занять.

 

Віталій Савченко,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook