Відкрита лекція від AgroHUB на тему: "Бенчмаркінг в агро: суть, методологія та процес"

3 березня 2023, 19:47

   3 березня відбулося продовження відкритої онлайн-лекції від AgroHUB на тему: "Бенчмаркінг в агро: суть, методологія та процес. Показники для порівняння та оцінювання діяльності агропідприємств". Зустріч організована факультетом аграрного менеджменту НУБіП України. На відкритій онлайн-лекції були присутні студенти 1 курсу 1 групи та 2 курсу 2 групи спеціальності маркетинг.




   Спікер – Оксана Боброва, керівниця практики Бенчмаркінг Agrohub розповіла про найбільш розповсюджені помилки даних при обрахунках на посівних площах різних сільськогосподарських культур. Спікер розповіла про поняття валідації, валідації бункерної / залікової урожайності та яка необхідна і додаткова інформація потрібна для її визначення. Навела узагальнені підходи до алгоритмізації валідації даних.



   Продемонструвала розрахунок валідації бункерної / залікової урожайності на прикладі ячменю, технічні умови ДСТУ-3769-98. Також навела розрахунок валідації витрат на паливо та розрахунок валідації витрат на послуги доробки зерна і необхідну інформацію для їх розрахунку.



   Зустріч була насичена розрахунками, було цікаво та пізнавально. Дякуємо організаторам та виступаючому за онлайн-лекцію в рамках проєкту Агрокібети на тему “Бенчмаркінг в агро: суть, методологія та процес. Показники для порівняння та оцінювання діяльності агропідприємств”.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook