Віктор Луговкін: консультаційно-підготовчі курси НУБіП України – перший крок до Агроінженерії!

8 березня 2023, 10:04
м. Київ НУБіП України

 

Луговкін Віктор Володимирович – обдарований і цілеспрямований учень Лугинського ліцею №2, що у Коростенському районі Житомирської області. Він з грудня 2022 року долучився до учасників консультаційно-підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів для випускників шкіл у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

·         Віктор, як дізнались про консультаційно-підготовчі курси НУБіП України?

Про доцільність курсів, під час проведення профорієнтаційної зустрічі  в ліцеї у жовтні 2022 року розповіла Людмила ТІТОВА, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка. Вона надала виключну інформацію, на скільки актуальні та корисні результати таких курсів, які не тільки допомагають більш якісно підготуватися до вступного національного мультидисциплінарного тесту, але й дають можливість зміцнити власні знання з обраних дисциплін та закріпити увесь спектр необхідних знань, та, найбільш головне, зробити проміжний контроль та перевірити їх рівень, щоб забезпечити успішність досягнення моєї цілінабути агроінженерного фаху на бакалавратурі механіко-технологічного факультету.

 

·         Які враження від курсів?

— Важко навчатись. Освітню складову ліцею ніхто не відміняв. Однак курси довзолили сконцентрувати мій час на отримання необхідних якісних знань з обраних дисциплін. Та й мотивація, що успішні випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу на спеціальність 208 «Агроінженерія», а це доволі суттєво підвищує мої шанси успішного вступу на бакалавратуру механіко-технологічного факультету.

 

·         Чи радили ці курси своїм однокласникам?

— Так, радив. Єдине агроінженерію, як чітку мету, обрав поки я один з однокласників. Хоча після відвідання в лютому 2023 року моїми однакласниками Дня відкритих дверей механіко-технологічного факультету ще троє висловили бажання долучитись до курсів і мають намір випробувати свої сили у вступній компанії до бакалавратури на агроінженерний фах.

 

Бажаємо Віктору Володимировичу успіхів

та долучитись до агроінженерної спільноти
студентів механіко-технологічного факультету!

 

Іван Роговський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook