Волонтерський рух на економічному факультеті!

8 березня 2023 року

До повномасштабного вторгнення молода студентка-фінансист Катерина Костюк брала участь в заходах щодо збереження довкілля, але з початком війни вона активно долучилася до роботи в гуманітарних центрах, що підтримують постраждалих у війні. В свої 18 років Катерина демонструє стійкість, як і її співвітчизники, які залишилися в Україні.

12-14 лютого 2023 року до Києва приїхав Дімітрій Монтаніні президент гуманітарної компанії «Van for Life» разом з журналісткою Кароліною Гебхард і фотографом Матіа Поточнік. Катя супроводжувала представників гуманітарної місії та допомагала з перекладом. Іноземні представники гуманітарної компанії відвідали постраждалих працівників заводу  в Гостомелі. Наступного дня були в Білій Церкві, де передали всі необхідні речі лікарні, дитячому будинку та центру для ВПО: ліки, генератори, одяг, продуктові набори.

Катя постійно допомагає Київській обласній раді професійних спілок у різних активностях і продовжуватиме цю роботу і надалі, зокрема наступного тижня буде поїздка у Харків з гуманітарною місією.

Сама завдяки таким молодим людям Україна переможе і стане процвітаючою і успішною країною в майбутньому.

 

 

 

Студентська організація

економічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook