Вітання зі святом 8 березня!

8 березня 2023 року

Шановні наші жінки!!!

Викладачки, студентки та співробітниці!

Від імені всіх чоловіків коледжу мені надзвичайно приємно вітати Вас зі святом краси та любові!

Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Вона одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю.

Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.  Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місцю розчарувань, а на серці завжди буде спокійно і тепло!

Бажаю Вам миру, міцного здоров’я, щастя, радості, весняного настрою, родинного достатку, добра, любові та творчого натхнення! 

 

З повагою від імені чоловіків колективу Боярського ФК!

 

 

Директор

С.В. Кропивко


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook