Студенти-першокурсники спеціальності «Лісове господарство» успішно перейшли до очного формату навчання

9 березня 2023, 15:54
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Із 6 березня 2023 року студенти 1 курсу 3 групи спеціальності «Лісове господарство» організовано приступили до очного формату навчання.

Повернення до очного навчання – це важлива подія, адже такий формат має свої переваги над дистанційним. Перш за все він пропонує студентам можливість спілкуватися з викладачами та однокурсниками наживо, емоційно сприймати знання, що позитивно впливає на засвоєння навичок і вмінь. Під час очного навчання можуть тривати глибокі дискусії і дебати на складні теми, які важко відтворити дистанційно.

По-друге, для юних лісівників очний формат дозволяє отримати неоціненний практичний досвід. Можливість спостерігати, аналізувати та інтерпретувати дані в режимі реального часу має вирішальне значення для розвитку практичних навичок. Крім того, очна освіта пропонує доступ до засобів і ресурсів університету, які можуть бути не доступні віддалено, зокрема лабораторій, бібліотеки, приладів та обладнання.

Необхідно також наголосити, що очний формат навчання забезпечує відчуття єдності та приналежності до спільноти лісівників, чого іноді не вистачає під час дистанційного навчання. Тільки за умов очного навчання студенти налагоджують стосунки між собою, формують колективи за інтересами, беруть участь у різних заходах.

Освітній процес студенти 1 курсу 3 групи розпочали організовано. Усі заняття проходять згідно розкладу.

Наставник групи Андрій ВИГОВСЬКИЙ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook