Крок до мрії

9 березня 2023 року

    Опановувати обрану спеціальність на вищому рівні пропонує кафедра готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    У рамках профорієнтаційної роботи була проведена зустріч професора кафедри Валентини Бандури з учнями Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» (місто Вінниця). Під час зустрічі було наголошено на унікальності та особливостях підготовки бакалаврів за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанний бізнес» і «Туризм», про можливості отримання теоретичних знань і практичних навичок щодо майбутньої професії.
    Учні отримали інформацію про правила вступу до університету на базі молодшого бакалавра, умови проживання в гуртожитку, сучасну матеріально-технічну базу університету та кафедри, практичну підготовку в Україні та за кордоном.

    Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму чекає на майбутніх абітурієнтів і буде рада зустрічі у стінах нашого університету.

Світлана Мельниченко,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook