Як переобладнати обприскувач під диференційоване внесення?

9 березня 2023, 17:31
Онлайн зустріч
Успішне агропідприємство аналізує безліч аспектів під час управління виробництвом. Точне землеробство в сільському господарстві привертає все більше уваги з боку аграріїв, оскільки воно допомагає скоротити витрати та поліпшити стан довкілля.
Наприклад, сучасна сільськогосподарська техніка, якісні добрива та ЗЗР можуть не принести очікуваного результату, якщо не враховувати характеристики ґрунту.

   Всі обприскувачі найвищого цінового сегменту вже оснащуються сучасним обладнанням, тому що без нього не можливо повністю розкрити потенціал обладнання та забезпечити якісний обробіток. Крім того, високі технології дають змогу не тільки максимізувати прибуток під час вирощування сільгоспкультур, а й запобігти крадіжкам ресурсів. 

  • Чи дозволить дифвнесення заощадити на ТМЦ?
  • Переваги дифвнесення і як впровадити на підприємстві?
  • Чи всі обприскувачі можна переобладнати?
  • Як правильно організувати переобладнання обприскувача?
  • Скільки коштує переобладнання обприскувача?
  • Як підготувати персонал до дифвнесення?
 Обговорення та обмін досвідом про це відбувся на мітапі 9 березня 2023 року для фермерів, виробників і науковців та за участі викладачів кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, організований журналістами проектуAggeek (http://aggeek.net/).Мітап став можливий завдяки програмі USAID AGRO, що виконується компанією Сhemonics Україна.
Практичним досвідом з цих та інших питань ділилися різні спеціалісти та учасники вебінару. Доповідач–головний експерт: комерційний директор Frendt LLC Богдан Круглик.
 
 
Запис мітапу можна подивитися за посиланням:
 
 
Вечера О.М.,  ст. викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook