Запрошення учнів ліцею Чернігівської області на навчання в НУБіП України

10 березня 2023 року
Київ

Студентка другого курсу НУБіП України Юлія Подя в очному форматі зустрілася з учнями старших класів Сядринського ліцею Корюківської міської ради Чернігівської області, випускницею якого є сама (до 2022 року - Сядринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).
Юлія презентувала один із провідних столичних закладів освіти, науки та культури Національний університет біоресурсів і природокористування України, його структуру, неповторне розташування в системі міста та основні здобутки. Більш детально зупинилась на розповіді про свої враження від навчання на спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства. Звернула увагу на можливість проходження консультаційно-підготовчих курсів до складання ЗНО, а також на участі в Олімпіаді, реєстрація на яку відбувається шляхом заповнення Google-форми та триває до квітня 2023 року.

Також повідомила про те, чому вирішила вступати саме сюди, що найбільше подобається під час навчання та показала для прикладу роботи, які малювала на літній навчальній практиці першого курсу із дисципліни «Образотворче мистецтво».

Під час спілкування учні уважно слухали та ставили різні запитання, які стосувалися гуртожитків, навчальних предметів, секцій і гуртків та деяких деталей навчання.
Для подальшого безпосереднього спілкування із викладачами випускової кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну учням ліцею запропоновано заповнити анкету на спеціальність 206 «Садово-паркове господарство».

Тож чекаємо на вмотивованих абітурієнтів на навчання до НУБіП України, зокрема на спеціальність 206 «Садово-паркове господарство», на яку 2022 року відбувся найбільший набір студентів за державним замовленням в Україні!

Юлія Подя,
студентка другого курсу,
член гуртка «Природа та Мистецтво»,
Вікторія Міндер,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook